Arbeidsrecht - Stadhouders Advocaten
Home Expertise Arbeidsrecht

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht regelt de verhouding tussen werkgever en werknemer. Dat lijkt rechttoe rechtaan, maar schijn bedriegt. De wettelijke regelingen veranderen voortdurend en schommelingen van de economie hebben directe gevolgen.

Wij houden ons bezig met het arbeidsrecht in brede zin; voor werkgevers en voor werknemers, voor kleine ondernemingen en landelijk opererende ondernemingen, voor bestuurders en ondernemingsraden.

In het arbeidsrecht spelen veel en uiteenlopende juridische vragen. Goed advies vooraf kan verrassingen achteraf voorkomen. Wanneer zich toch een verrassing voordoet, gaan wij tot het uiterste voor onze cliënten. Als het kan zoeken we naar een onderlinge oplossing, als het moet procederen we op het scherpst van de snede.

Onder volgt een selectie van arbeidsrechtelijke onderwerpen.


Boek Arbeidsrecht in de Praktijk

In juni 2022 verscheen alweer de dertiende druk van het boek Arbeidsrecht in de praktijk, een boek dat sinds 1998 wordt geschreven door de advocaten van Stadhouders Advocaten. Sindsdien is het boek elke twee jaar volledig geactualiseerd. Aan de dertiende druk werd meegewerkt door Pieter Fluit, Dirk van Genderen, Peter Volk en Diana de Wolff.


 

Neem contact met ons op

Expert(s) Arbeidsrecht