Esther Pouls - Stadhouders Advocaten
Home Ons team Esther Pouls

Esther Pouls

Esther Pouls is specialist Erfrecht, Personen- en Familierecht en Letselschade. Daarnaast is zij (gecertificeerd) mediator, bij einde relaties, maar ook in nalatenschappen.
Daarbij begeleidt zij de intervisies van andere advocaten.

Met de inschakeling van Esther als advocaat of als mediator krijgt u deskundig, juridisch en realistisch advies hoe tot een oplossing te komen en wat het mogelijke resultaat is (en de kosten zijn) van een procedure.

Esther zal u op betrokken, menselijke en rustige wijze adviseren en waar nodig doorpakken, maar niet dan na een grondige voorbereiding.

Esther realiseert zich welke emoties en gevolgen er zijn wanneer een zo ingrijpende gebeurtenis als een overlijden, scheiding of een ongeval u treft en de grote gevolgen daarvan. Zij zal u zo prettig mogelijk begeleiden en met u samenwerken om tot een goed (juridisch, maar ook emotioneel en financieel) resultaat te komen.

Esther is bestuurslid van de Vereniging van Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN) en lid de Vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFas).
Zij is verbonden aan de vakkamer civiel recht van de Beroepsopleiding Advocaten en lid van de Raad van Discipline Arnhem-Leeuwarden (het tuchtcollege voor de advocatuur).

Zij is advocaat sinds 1999 en sinds 2015 aan Stadhouders Advocaten verbonden.

Expertise