Over ons - Stadhouders Advocaten
Home Over ons

Over ons

Stadhouders Advocaten is een middelgroot kantoor van ervaren specialisten, die de ontwikkelingen op hun vakgebied op de voet volgen.

Onze deskundigheid stelt ons in staat juridische vragen snel en goed te analyseren. Wij streven met onze cliënten naar een goede, zakelijke oplossing. Creatief, ambitieus en voortvarend. In duidelijke taal.

De hoge mate van specialisatie en onze aanpak hebben een gevarieerd cliëntenbestand opgeleverd. Wij staan organisaties, bedrijven en particulieren bij met advies en procesbijstand op het gebied van het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, erfrecht, familierecht, jeugdrecht, huurrecht, vastgoed, bestuursrecht, sociale zekerheid, ambtenarenrecht, subsidies en contracten.

De advocaten van Stadhouders Advocaten zijn meer dan uitsluitend advocaat, maar zijn bijvoorbeeld ook actief als lid van de Raad van de Orde van Advocaten, hoogleraar, bestuurder van een specialisatievereniging, rechter-plaatsvervanger of lid van een geschillencommissie. Ook worden wij regelmatig ingeschakeld als mediator, intervisiebegeleider, bindend adviseur of arbiter. Enkele advocaten van ons kantoor doceren in postacademische- en specialisatieopleidingen en sommigen publiceren in vaktijdschriften.