Home Rechtsgebieden Advocaten Contact

M.H. (Marit) Vaandrager

Publicaties
    clearclear

"Het familierecht is voortdurend in ontwikkeling. Regels worden aangepast, er komen meer Europese regels. 

In familie- en erfrechtzaken gaat het om vragen van financiële aard, zoals het vaststellen van alimentatie of het regelen van een verdeling, maar er spelen ook emoties mee. En dikwijls zijn er kinderen betrokken bij een echtscheiding of verbreking samenwoning.

Juist vanwege de verwevenheid van financiële vragen met emoties, ben ik niet alleen advocaat maar ook scheidingsmediator. Omdat oplossingen die in overleg bereikt worden, vaak beter stand houden in de toekomst."

 

Marit Vaandrager is gespecialiseerd in het erfrecht, personen- en familierecht en naast advocaat ook scheidingsmediator. Zij is vanaf 1989 advocaat.

Zij is lid van de Vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators en MfN-registermediator. In juni 2020 is zij benoemd als lid van de Raad van de Orde van Advocaten Midden-Nederland.

 

 

 

 

 

Hier vindt u de vFAS-gedragsregels en de MfN-gedragsregels.

 


 

Mevrouw mr. M.H. Vaandrager heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

 

  • Personen- en Familierecht
    - Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen
    - Mediation
    - Ouderschap en erkenning
  • Erfrecht

 

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.