Home Rechtsgebieden Advocaten Contact

E.M.G. (Esther) Pouls

Publicaties
  clearclear

“Familie- en erfrecht, en letselschade zijn de terreinen waarop ik mij heb gespecialiseerd. Zowel het overlijden van een naaste, het verbreken van een relatie en ongevallen met letselschade zijn ingrijpende gebeurtenissen in iemands leven. Bij de emoties die daarbij komen kijken willen mensen kunnen vertrouwen op een heldere en deskundige analyse van de juridische en financiële situatie en op een resultaatgerichte aanpak door hun advocaat."

 

Esther Pouls is gespecialiseerd in het erfrecht, personen- en familierecht en in letselschadezaken. Naast advocaat is zij (MfN-)mediator. Tevens is ze intervisie-begeleider.

 

Zij is lid van de Vereniging van Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN), de Vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFas) en de vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zij is lid van de vakkamer civiel recht van de Beroepsopleiding Advocaten en lid van de Raad van Discipline Arnhem-Leeuwarden (het tuchtcollege voor de advocatuur).

 

Zij is advocaat sinds 1999 en sinds begin 2015 aan Stadhouders Advocaten verbonden.

 

 

 


 

  

 

Hier vindt u de vFAS-gedragsregels en de MfN-gedragsregels.

 


 

Mevrouw mr. E.M.G. Pouls heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

 

 • Erfrecht
 • Letselschaderecht
 • Personen- en Familierecht
  - Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen
  - Mediation
  - Ouderschap en erkenning

 

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.