Home Rechtsgebieden Advocaten Contact

H.J.J. (Hanna) Hoegee

Publicaties
    clearclear

Personen of organisaties met juridische problemen zijn op zoek naar duidelijkheid over hun mogelijkheden. Die duidelijkheid geef ik graag: over wat kan, maar ook over wat niet kan.
Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen ontdek je samen vaak snel de kern van het probleem. Het geeft energie om met mijn expertise een goed en bevredigend resultaat te bereiken
.”

Hanna Hoegee heeft als aandachtsgebieden: huur, vastgoed en ondernemingsrecht. Daarnaast adviseert zij bedrijven over privacywetgeving, zoals de verplichtingen uit de AVG en het melden van datalekken. Zij heeft ervaring met adviseren en procederen in uiteenlopende civielrechtelijke zaken.

 

Hanna Hoegee studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam met de masterspecialisatie gezondheidsrecht. Tijdens en na haar studie werkte zij op een middelgroot advocatenkantoor op het gebied van ondernemings- en arbeidsrecht. Hanna is in 2017 beëdigd als advocaat. Sinds mei 2019 is zij verbonden aan Stadhouders Advocaten.

 

Aspirant-lid van:

 

 


 

Mevrouw mr. Hanna Hoegee heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

 

Huurrecht
- Bedrijfsruimte
- Woonruimte

 

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.