Home Rechtsgebieden Advocaten Contact

J.G.D. (Jeroen) Fleers

Publicaties
    clearclear

“Als advocaat houd ik mij bezig met herstructurering van ondernemingen in zwaar weer, bedrijfsovernames en zakelijke geschillen. Daarvoor zijn financieel inzicht, kennis van het ondernemingsrecht en een praktische aanpak vereist. Omdat ik, voordat ik advocaat werd, in het bedrijfsleven heb gewerkt, onder meer als legal counsel Recovery & Finance, en ook jarenlang als faillissementscurator ben opgetreden, heb ik de  financiële en juridische kennis in huis en weet ik dat een goede, praktische insteek meer waard is dan een vlucht in het juridische steekspel.

Mijn klanten zien mij als een oplossingsgerichte pragmaticus die problemen snel terugbrengt tot de kern en die – ook onder grote druk – met verstand van zaken opereert.”


Jeroen is in 1997 beëdigd als advocaat. Hij is veelvuldig faillissementscurator geweest en adviseert bestuurders en aandeelhouders. Jeroen heeft ruime ervaring in procedures bij de rechtbanken en de Ondernemingskamer.

Sinds 2013 is Jeroen als partner verbonden aan Stadhouders Advocaten. Daarvoor was hij advocaat in Rotterdam, Den Haag en Haarlem.